ADIT - Advanced Diploma in International Taxation

Advanced Diploma in International Taxation

 

El títol ADIT (Advanced Diploma in International Taxation) és un títol que gaudeix de gran prestigi i reconeixement entre aquells professionals que desenvolupen la seva pràctica diària en un context internacional, on el coneixement dels sistemes fiscals dels països del nostre entorn és imprescindible a l' hora de proporcionar un adequat assessorament al client.

Aquest títol és concedit pel Chartered Institute of Taxation (CIOT), la corporació de referència al Regne Unit que agrupa els professionals de l'assessorament fiscal.

L'obtenció del ADIT exigeix ​​demostrar un alt nivell de coneixements en tributació internacional mitjançant la superació de tres exàmens sobre principis de fiscalitat internacional, fiscalitat internacional avançada i principis de tributació societària internacional.

Els exàmens es realitzaran a les instal·lacions de l'AEDAF a Madrid, per haver estat reconegut com a centre examinador autoritzat des de finals de l'any 2013.

 

 

Informació necessària per a l'obtenció d'aquesta qualificació:

 

ADIT a les xarxes socials:

  • Twitter: El compte d’ADIT Students (@CIOTADITStudent) està disponible per actuals i antics estudiants de ADIT i és un mitjà idoni per estar al cas de les dates claus, informació sobre els exàmens i qualsevol altra informació de rellevància en relació amb el títol ADIT.

  • Linkedin: El grup d’ADIT a LinkedIn està disponible tant per a actuals com antics estudiants de ADIT, Graduats i Associats, i és gran plataforma per al networking en l'àmbit professional. A més ofereix la informació més actualitzada sobre la celebració de cursos, seminaris i tota mena d'esdeveniments d'interès per a aquells que desenvolupen la seva activitat professional en l'àmbit internacional.

 

 

Exàmens de convocatòries anteriors
(Past papers):