Premi AEDAF

El pròxim 1 de juliol de 2019 a les 12: 00h finalitza el termini de lliurament dels treballs que podran optar al Premi AEDAF. El lliurament d'originals s'ha de fer en la nova seu central de AEDAF situada a C / O'Donnell 7, 1º Dcha. 28009 Madrid.


Amb caràcter biennal es convoca el Premi AEDAF, l'objectiu és, d'acord amb els fins de l'Associació, estimular l'excel·lència en la pràctica, en la docència i en la recerca en tots els àmbits del Dret Fiscal, de la Comptabilitat, de la Administració i de l'Economia de l'Empresa, sempre sota la perspectiva de l'àmbit tributari.

El premi està obert a treballs inèdits d'interès general en relació amb qüestions tributàries i afins, Comptabilitat, Administració, Economia i Dret de l'Empresa, en la seva projecció fiscal.

S'estableixen tres categories per als participants: 1. Assessor fiscal en exercici 2. Docent - investigador en Dret Fiscal, i 3. Joves talents (assessors fiscals menors de 35 anys). La dotació serà de DEU MIL (10.000) EUROS per a cadascuna de les dues primeres categories, és a dir, per a la categoria d'assessor fiscal en exercici i per a la categoria de docent - investigador en Dret Fiscal, i de TRES MIL QUIENTOS (3.500) EUROS per a la categoria de Joves talents.

Els autors dels treballs premiats i dels Accèssit conserven la propietat intel·lectual dels mateixos..

Descarregar autortizació GRPD XXII Premi AEDAF 2019

Bases convocatòria 2019

 

XX Premio AEDAF