Qui som

L'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals, AEDAF, va ser creada el 1967 per un grup d'assessors fiscals amb la idea de compartir experiències i unir esforços en els inicis d'una professió que jugava i juga un paper tan important en el desenvolupament d'un Estat modern.

Actualment, AEDAF reuneix més de 3.000 professionals, titulats universitaris especialitzats en matèria fiscal, que es dediquen de manera principal i preferent a l'assessorament tributari, bé sigui per compte propi o aliè, i convida a incorporar-se a tot professional de l'assessoria fiscal que desitgi tenir un punt de trobada amb altres professionals i compartir coneixement per al seu millor exercici professional.

La nostra missió com a Associació és acompanyar a l'associat, oferint-li les millors eines i garantint una informació i una formació permanent d'alta qualitat i ràpida aplicació en el seu dia a dia a través de publicacions d'interès, activitats formatives i trobades professionals, així com del continu intercanvi d'experiències i informació entre els seus integrants.

Som conscients de la necessitat d'un sistema tributari just, i l'assessor fiscal és la peça fonamental entre l'Administració Tributària i els ciutadans, contribuint, de fet, a fomentar la consciència i responsabilitat fiscal ciutadana ia col·laborar en el compliment de les obligacions tributàries de els contribuents. AEDAF participa, de forma activa, en la millora del nostre sistema tributari, col·laborant en la preparació i modificació dels textos legals en matèria tributària, sent les seves observacions i informes un referent per a l'Administració.

AEDAF té també com a finalitat enfortir i defensar la imatge de l'assessor fiscal i la difusió de la seva importància en l'economia i la societat espanyoles, i participa en la majoria dels organismes i entitats nacionals i internacionals que representen i defensen els interessos de la professió.

 

Puzzle AEDAF

 

VIDEO I CATÀLEG INSTITUCIONAL

Catàleg Institucional

catálogo

 

Vídeo Institucional