Informació institucional

L'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals, fundada el 1967, reuneix els titulats universitaris especialitzats en matèria fiscal que es dediquen, de forma principal i preferent a l'assessorament tributari, bé sigui per compte propi o aliè, fomentant una cultura associativa.

El principal objectiu de l'AEDAF és dotar als seus membres de les millors eines per a l'òptim exercici de la seva activitat professional. Els membres integrants de l'AEDAF provenen tant del món de l'activitat professional com del món de la docència. L'AEDAF treballa activament en oferir valor afegit als seus membres a través d'una formació permanent d'alta qualitat i ràpida aplicació en el seu dia a dia, publicacions d'interès, trobades professionals de diferent índole, així com el continu intercanvi d'experiències i informació entre els seus integrants.

Entre els objectius de l'AEDAF està també permetre als professionals de l'assessorament fiscal, participar de manera activa en la creació d'una consciència fiscal ciutadana, així com col•laborar, en la preparació o modificació dels textos legals en matèria tributària.

Tan mateix, l'AEDAF té com a finalitat enfortir i defensar la imatge de l'Assessor Fiscal i la difusió de la seva importància en l'economia espanyola i en el nostre Estat de Dret.

 

Puzzle AEDAF

 

VIDEO I CATÀLEG INSTITUCIONAL

Si desitja conèixer més sobre la nostra associació pot fer-ho a través del nostre vídeo i catàleg institucional. 

 

Catàleg Institucional

catálogo

 

Vídeo Institucional